Alla inlägg den 10 september 2015

Av Mia - 10 september 2015 02:02



10 September utläst.



Det är någonting mörkt som lurar i den nya killens ögon. Något obehagligt, mystiskt och farligt. Han är inte direkt trevlig, snarare spydig och kaxig.

Läraren tvingar eleverna att byta plats med varandra på biologilektionen, och Nora står inte ut med honom som sin partner. Ändå kan hon inte undgå sanningen - trots sin motvilja och nästan rädsla för honom -, hon finner honom väldigt attraktiv.


Hans namn är Patch, han är lång, mörkhårig, modemedveten och hans ögon är näst intill svarta.


Snart händer saker som är omöjliga att förklara, det händer som i en mardröm fast i ett vaket tillstånd och Nora börjar snart inse att hon är dödsdömd.

Trots sitt bättre vetande, faller hon oundvikligt för honom och snart reder hans mörka förflutna upp sig framför ögonen på henne, men då är det redan för sent att fly...



Och med tanke på mitt iver att slänga ihop en helt ny sypnosis till boken, kan jag lätt medge att den är fantastiskt bra. Ungefär som Twilight. Man dras in i berättelsen och genom resans gång vill man gärna inte lägga boken ifrån sig. Ja, jag rekommenderar denna bok till alla Fantasy-älskare, ung som gammal!



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards